ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στοχοποίησης υποψήφιου δημοτικού σύμβουλου με την ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην Ξάνθη


Το βράδυ του Σαββάτου ξημερώματα Κυριακής 19/05/2019 θρασύδειλα φασιστοειδή έσκισαν τις αφίσες του συνδυασμού μας «ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην Ξάνθη» στον οικισμό του Πούρναλικ και τις πέταξαν μέσα στην αυλή του σπιτιού υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού μας που κατοικεί στον ίδιο οικισμό σε μία προφανή προσπάθεια στοχοποίησης και εκφοβισμού.
 

Ξέρουμε ότι πολλοί κύκλοι και φυσικά όλο το ακροδεξιό σινάφι έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι η αντικαπιταλιστική αριστερά για πρώτη φορά κατεβάζει δικό της ψηφοδέλτιο στο Δήμο Ξάνθης και μάλιστα με επικεφαλής της έναν συνδικαλιστή εκπαιδευτικό που προέρχεται από τη μειονότητα. Μπορούμε να καταλάβουμε την ενόχληση καθώς ο ρατσισμός, ο εθνικισμός και ο αντικομουνισμός ήταν πάντα συστατικά στοιχεία της ακροδεξιάς ιδεολογίας και της παρακρατικής πρακτικής της αλλά δεν θα επιτρέψουμε προκλήσεις σε βάρος του συνδυασμού μας και των υποψηφίων του ούτε θα τις αφήσουμε αναπάντητες.
 

Καλούμε τους εργαζόμενους, τη μειονότητα, τη νεολαία να στηρίξουν την ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην Ξάνθη την Κυριακή στις 26 Μάη στις κάλπες για να δώσουν ώθηση στους αγώνες ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες και ένα ηχηρό χαστούκι στην ακροδεξιά και σε αντίστοιχες πρακτικές.

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ